A.FOLK - népzenei hangszerbolt

My Cart




Your Cart is currently empty.

   

You are here: Címlap String instrument Books A ködbe kószált birodalom
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.
A kockás füzetA ködbe kószált birodalom

A ködbe kószált birodalom
View Full-Size Image


A ködbe kószált birodalom

Price: 3 480 Ft

Ask a question about this product

A könyvben Szőke Andrea meséjét olvashatjuk, Szoó Anett gyönyörű illusztrációival. A CD-n az egyes meserészletekhez kapcsolódó muzsikák mellett a mese is elhangzik verses formában.

SZŐKE ANDREA IRÓNŐ AJÁNLÁSA:

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy hatalmas, gyönyörű ország. Királya magas tornyot építtetett rája, hogy ha kedve szottyan, megcsodálhassa minden szegletét. Ám az uralkodó megöregedett, s a toronyról szép lassan elfeledkezett. S mikor egyszer legkisebb unokája, Borka arra kérte, meséljen neki szépséges birodalmáról, bizony rá kellett jönnie, hogy már semmire sem emlékszik… Aztán, ha egy országot elfelednek, akkor arra, nincs mese, vastag ködfátyol telepedik, bizony ám! Mert azt az országot azonmód hatalmába keríti Ferdeszemű Ejnyebejnye, a nyeszlett ördögfattya! Hacsak nincs egy bátor vállalkozó, aki szembe mer szállni vele és mersszel, leleménnyel le nem győzi! A szépséges Borka leány tehát útnak indul, s kezdetét veszi egy kalandos, szívhez szóló utazás a régi Magyarország ködbe kószáló zugaiba, ahol egy kis varázslat, no meg a gyönyörű muzsika segítségével eloszlik a félhomály, s újra napfény ragyogja be a vidéket…

A zenei anyag, és a kedves illusztrációkat tartalmazó könyvecske, mesés formában ismerteti meg a legkisebbeket a történelmi Magyarország nyolc tájegységének népi kultúrájával. A CD-n elhangzó gyermekjátékok pedig könnyen elsajátíthatók a mellékelt játékleírás segítségével. Így az apróságok nem csak meghallgathatják, de akár el is játszhatják a történetet.

A Ködbe kószált birodalom izgalmas és tartalmas szórakozást nyújt gyermekeknek és a gyermeklelkű felnőtteknek egyaránt.





Customer Reviews:

There are yet no reviews for this product.
Please log in to write a review.