A.FOLK - népzenei hangszerbolt

Bevásárlókosár
A bevásárlókosara jelenleg üres.

   

You are here: Címlap GYIK
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
A webáruház használata

A termék kiválasztása

Weboldalunkon lehetőséget kínál arra, hogy interneten keresztül is rendeljen termékeink közül. Ehhez a bal oldalon található „Hangszerbolt” menüt használhatja, illetve a menü alján található kereső mezőt.

Felhívjuk figyelmét, hogy egyelőre nem minden termékünk található meg webboltunkban, így abban az esetben, ha olyan hangszert vagy egyéb terméket keres, amelyet nem talált meg honlapunkon, kérem lépjen kapcsolatba velünk.

A rendelés menete

Rendeléshez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia webáruházunkba, és elküldenie megrendelését. Megrendeléséről küldünk Önnek egy automatikus visszaigazoló e-mailt, amely levél a rendeléssel kapcsolatos adatokat pontosítja, úgymint a szállítási és számlázási címet, illetve a rendelés tárgyát.

Előfordulhat, hogy a regisztrációt megerősítő visszaigazoló e-mailt a levelezőprogram kéretlen levélként értelmezi. Így ha nem sikerül regisztrálnia, érdemes megnéznie a levelezőprogram "spam" mappáját.

Termékeik sokfélesége miatt a postaköltséget minden rendelés esetén egyedileg számítjuk ki. Alapesetben a Magyar Postán áraival kalkulálunk, és megadjuk az utánvételes feladás, illetve az ajánlott postázás árát. Az ajánlott postázás ára abban az esetben értendő, ha rendelését előre fizeti ki. Amennyiben elfogadja a szállítás összegét és visszajelez, a kért csomagot még aznap postára adjuk.

Fizetési lehetőségek

Rendelésének kifizetésére több lehetőség is van.

Gyors és egyszerű megoldás az utánvétel, ebben az esetben a csomag kézhezvételekor készpénzben fizetheti ki a terméket a postásnak vagy futárnak. Viszont érdemes figyelembe venni, hogy minden szállítással foglalkozó cég plusz költséget számol fel utánvétel esetén, a pénzkezelés miatt.

Előre fizetni banki átutalással tud. Banki átutalás esetén, az átutalt összeg számlánkra érkezése esetén postázzuk rendelését, ez a bankoktól függően több munkanap is lehet. Viszont ha az álutalás után elküldi e-mailen az utalási megbízást, akkor már az utalás napján is el tudjuk indítani a kért terméket.

Bankszámlaszámunk:

A.FOLK kft

11710002-20146197


A szállítás módja

A csomagokat alapvetően a Magyar Postán keresztül juttatjuk célba. A küldemények kiszállítási ideje általában egy munkanap. Továbbá partnerei vagyunk a DHL és DPD futárszolgálatnak, így nagyobb terjedelmű vagy speciális csomagokat ezen cégek segítségével is el tudunk küldeni. De amennyiben más szolgáltatón keresztül kéri küldeményét, kérem lépjen kapcsolatba velünk, és igyekszünk megoldani kérését.