A.FOLK - népzenei hangszerbolt

Bevásárlókosár
A bevásárlókosara jelenleg üres.

   

You are here: Címlap Bemutatkozás
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
Bemutatkozás

Köszöntjük oldalunkon!

Családi vállalkozásunk több mint két évtizede áll a népzene kedvelőinek és művelőinek szolgálatában. Elindításakor az volt a szándékunk, hogy fórumot teremtsünk a Kárpát-medence népzenei hagyományának átfogó megismeréséhez. Igyekszünk a lehető legtöbb hangszerkészítővel kapcsolatot teremteni és tartani, érdekességeikből vásárlóinknak izgalmas kínálatot nyújtani határainkon innen és túlról. Hangszerkészletünk a legszélesebb skálán foglalja magába a klasszikus gyári és kézi készítésű zenei eszközöket. Célkitűzésünket nagymértékben segítette a zenei életben eltöltött több évtized, és hogy a család minden tagjának zenei végzettsége van. Így hangszereink nem pusztán kipróbálhatóak, de be is tudjuk mutatni őket, akár gyakorlati tanácsokat is adva.

Működésünk során kínálatunkat bővíteni is tudtuk, így az mára nem csak a Kárpát-medence hangszereit öleli fel, de felvonultatja a világ számos kultúrájának hangszereit is. A hangszerek mellett természetesen alkatrészeket és kiegészítőket is forgalmazunk, továbbá gazdag népzenei kotta és CD választék várja kedves vevőinket.

Internetes oldalunkkal arra vállalkozunk, hogy a világhálón is hozzáférhetővé tegyük boltunk készletének egy részét, megkönnyítve a tájékozódást és a vásárlást. Webáruházunkban szereplő termékeinket a lehető legteljesebb módon szeretnénk bemutatni Önöknek, hogy igény szerint a bolt meglátogatása nélkül is lehessen azok között válogatni, vásárolni. Természetesen nehéz egy hangszert megtekintés és kipróbálás nélkül megvenni. Bízunk benne, hogy szaktudásunkkal és tapasztaltunkkal, felmerülő kérdéseikre adott pontos válaszainkkal át tudjuk hidalni ezt a nehézséget!

Barátsággal,

Hollókői család